fredag 22 februari 2013

Det här är äkta kärlek!


Igår, den 22 februari 2013, dansade vi ut ur Friskis lokal i centrala Ytterby. Sedan starten i augusti 1996 har 40.000 träningspass genomförts här. Det är rät imponerande för en liten förort till en förort. ;)

Kärlek har uppstått, både kärlek till Friskis och kärlek mellan människor. Många partners och goda vänner har funnit varandra på jympagolvet. 

Människor som varit här har faktiskt till och med börjat älska sig själv.
För jag är säker på att kärleken mellan dig själv och din kropp växer om du tränar. Om du ger dig själv den respekt du förtjänar, den mat, vila och träning du behöver för att må bra, då kommer din kropp att älska dig och du får tillbaka mångfaldigt, bland annat i form av att du känner dig starkare och gladare och trivs ännu bättre med livet. 

Mikael Mattsson var föreningens ordförande och körde första passet i lokalen i augusti 1996. Igår körde han och Catharina lokalens sista pass tillsammans. Vår nuvarande ordförande Håkan var såklart med, och ett hundratal andra glada motionärer. 
Sen lämnade vi det ekande tomma gymmet och låste dörren för sista gången, gick i fackeltåg till den nya fina lokalen i Rollsbo - en stor händelse i vår lilla by, det blev tittköer i trafiken! Någon stannade och filmade oss. 


Idag klockan 12 slår vi upp portarna på Bultgatan 1 i Rollsbo. Och jag är redan kär! Det här är det grymmaste träningsstället jag har varit på. Och jag har faktiskt varit på ganska många. Det är fräscht och snyggt, stort men ändå mysigt. Här finns ALLT inom träning. Och massor av kärlek. 

Varmt välkommen - idag och alla andra dagar!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar